Írj nekünk!

Láttál valami érdekeset? Írd meg nekünk, küldj fotót.

Ha láttál, hallottál vagy tapasztaltál valami érdekeset, legyél te az első, aki megírja. Küld el nekünk a szöveged, és ha készítettél, akkor a fotókat is, és mi megjelentetjük híroldalunk megfelelő rovatában.

Véleményed van? Küld el nekünk.

Ha szeretnéd kifejteni véleményed a politikáról, a társadalomról vagy bármilyen más fontos területről, írd meg bejegyzésedet és mi közreadjuk hírportálunk megfelelő rovatában.

Tapasztaltál valami jót vagy rosszat? Küld el kritikádat.

Ha láttál egy filmet, ha voltál egy koncerten, ha meghallgattál egy lemezt vagy bármilyen kulturális esemény részese voltál és erről kritikát szeretnél írni, küld el nekünk és megjelentetjük híroldalunk megfelelő rovatában.

Blogger vagy? Csatlakozz csapatunkhoz!

Ha folyamatosan küldtél nekünk vélemény vagy kritika bejegyzéseket, és azok folyamatosan megjelennek oldalunkon, lehetőség van arra, hogy saját rovatot kapj és közvetlenül a weboldalunkon publikálhasd írásaidat, vagy meglévő blogod bejegyzéseit.

Beküldés:

Az általad megírt szöveget és a hozzá tartozó fotókat a szerkesztoseg@pirost.hu címre tudod elküldeni vagy levél küldésére használd az itt található üzenetküldő űrlapot.

Publikálás feltételei:

A kapott anyagokat automatikusan név megjelöléssel közöljük, de kérheted, hogy álnév kerüljön megjelenítésre vagy név nélkül kerüljön a cikk publikálásra.

A kapott szöveges, képi anyagot csak akkor közöljük le, ha annak szövege nem sért törvényeket, és megfelel az általunk felállított minőségi és mennyiségi követelményeknek.

A szövegben való esetleges változtatásokat egyeztetjük veled.

Kapcsolat:

szerkesztoseg@pirost.hu | +36/30 399-4509