Bödőcs Tibor filmsztár lesz


Vámpírok a Kádár-korban

Rövidesen véget ér a Drakulics elvtárs forgatása, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel 2018 végén mozikba kerülhet a Kádár-korszakban játszódó vámpírfilm. A Bodzsár Márk rendezésében készülő film főszerepeiben Nagy Ervint, Nagy Zsoltot és Walters Lilit láthatjuk. Rajtuk kívül még Balsai Móni, Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Rába Roland, Trill Zsolt, Székely B. Miklós, Bödőcs Tibor, Pálos Hanna, Rezes Judit, Szűcs Nelli, Znamenák István, Szandtner Anna és Vinnai András is a szereplők közt lesznek.

A sztori szerint az 1970-es évek elején járunk, az országos „Adjunk vért Vietnamnak!” mozgalom idején. A véradási akció díszvendége, az imperialista nyugatról hazatérő Fábián Béla (Nagy Zsolt) hamar felrúgja a hivatalos programot, amit a magyar kémelhárítás aggódva szemlél. Néhány hetes látogatása alatt Magyar Máriát (Walters Lili), a feltörekvő kémnőt rendelik Fábián mellé kísérőnek, miközben kedvese, László (Nagy Ervin) a legkülönfélébb titkosszolgálati módszereket bevetve próbálja igazolni gyanúját, miszerint egy igazi szörnyeteg érkezett a Magyar Népköztársaságba.

A Drakulics elvtárs rendezője és forgatókönyvírója, az Isteni műszakot is jegyző Bodzsár Márk, a dramaturg és a rendező segítője pedig Jakab Juli, aki egyébként Nemes Jeles László új filmjének főszereplője is lesz – írja a Cinematrix.

Forrás: index.hu, vimeo.com

 

Megosztom, elküldöm: