Az RTL bekérdezett


Szívatják a TV2-t

A 444.hu írja: az RTL Klub műsorában, a Falban egy Vajna Tímea anyagi helyzetéről szóló kérdéssel szívatták a TV2-t.

Nem hagyta szó nélkül az RTL Klub, hogy a Fal című műsorához nagyon hasonló, Piramis című vetélkedővel jelentkezett a konkurrens TV2. A Fal legutóbbi adásában ugyanis a TV2 tulajdonosa, Andy Vajna feleségének anyagi helyzetét firtató kérdéssel álltak elő.

A hír, amin a kérdés alapult, még januárban borzolta a kedélyeket. Vajna Tímea ugyanis akkor azzal magyarázta az Instagram-oldalán, miért vette fel ugyanazt a ruhát a Golden Globe-díjátadóra, mint amit Cannes-ban is viselt: „Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni.” Majd kommentben pontosított: „nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki:)”

Tehát egy kereskedelmi tévé a műsorában, amit arcátlanul lenyúlt az a konkurrens csatorna, amit állami hitelből pofátlanul lenyúlt egy milliárdos, azt a kérdést dobta be, hogy a milliárdos feleségének volt-e pénze új ruhára. És a válasz az, hogy állítása szerint nem volt.

A versenyző páros egyébként nem találta el a helyes választ, ők arra tippeltek, hogy Vajna Tímea azért nem vett új ruhát, mert „Andynek a tavalyi tetszett”.

Forrás: 444.hu, rtlklub.hu

 

Megosztom, elküldöm: