Szárnyal az óvodás tempó a Fidesz kommunikációjában


Valamikor úgy 4 éves korban még-még talán elfogadható válasz, hogy “igen, de Pistike kezdte”.

Most az derül ki egy hangfelvételből, hogy Kövér László gyakorlatilag elismeri a választókörzetek átrajzolásának valós célját, de szerinte ők semmivel sem tettek mást, mint amit a szocik is megtehettek volna.

Tarlós István meg azt bírta mondani az ő szájával, a 3-as metró akadálymentesítése kapcsán, hogy nem nagyon érti a mostani problémát, hiszen Demszkyék sem tettek mindenhová liftet, amikor a 2-es metrót újították fel.

Mintha ezek a kijelentések válaszok lennének bármire is. Pedig nem.

Ahogy arra fentebb utaltam, ez valamikor az oviban még talán elmegy. Vagy kicsit később, de mindenképpen a serdülőkor előtt. Utána viszont nem menő. Mert nem válasz a problémára, nem érv a támadások ellen és nem válasz a feltett kérdésre. Még akkor sem, ha történetesen igaz.

A múltnak és/vagy a másik ember által elkövetett hibának semmi köze nincs a jelenhez. Nem indokolja meg és nem fedi el a mostani ostobaságot.

És azoknak, akiket az ilyen a válaszok megnyugtatnak és ezeket az indokokat bírják csak felböfögni a közösségi kommentekben, csak gratulálni tudok. Elérték az agymosott szintet.

Borítókép: Ninja Mommers
Megosztom, elküldöm: